Nederlands Deutsch English French
 

Bloem & Tuin

LOVENDE REACTIES OP BLOEM & TUIN 2015! ZIE HIER EEN NIEUWSITEM VAN STUDIO040:
 

Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen.

In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin dit jaar zijn 23ste editie van vrijdag 29 juli t/m zondag 7 augustus 2016.
Een looproute door het bos over schitterende wandelpaden, leidt u langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops.

Bloem & Tuin is uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste openlucht evenement van de Benelux.

B&T2015 Comm from John Geven Studio's on Vimeo.

Voor wie?
Bloem & Tuin is geschikt voor iedereen die houdt van de buitenlucht en zich wil laten verrassen door de meest uiteenlopende kleurenpracht.

Tuinfanatiekelingen en tuinliefhebbers kunnen genieten van de vele specialisten met tips, presentaties, voorbeelden, kwekers en demonstraties.

Ook voor gezinnen is bloem & Tuin een leuk, gezellig en betaalbaar dagje uit. Zo is de entree voor kinderen tot  en met 14 jaar GRATIS en zijn er verschillende speelmogelijkheden, een leuke wandelroute door het bos, workshops en zijn er allerlei hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Toegankelijkheid
Bloem & Tuin vindt plaats in een bosgebied. De looppaden zijn bestrooid met speciale langere houtschaafsels waardoor het ook toegankelijk is voor een rolstoel. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is het prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wel wat hulp nodig.
Bij de entree staan een aantal rolstoelen waar u gratis gebruik van mag maken.
Voor meer informatie kijk bij contact & route.

Bloem & Tuin is goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

We hopen u te zien tussen 29 juli en zondag 7 augustus 2016. Dagelijks zijn wij open van 10:00 tot 18:00.
 

Tarieven aan de kassa:

Volwassenen 12,00 euro
65+ of CJP 10,00 euro
Kinderen t/m 14 jaar gratis
 

Parkeren:

Vele vrijwilligers van diverse verenigingen uit Nuenen c.a. regelen en verzorgen het parkeren op Bloem & Tuin. Een aanzienlijk deel gaat ook naar deze verenigingen.

Tarieven:
Auto 5,00 euro
Fiets 0,50 euro

23e editie
29 juli t/m 7 augustus 2016
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin