Nederlands Deutsch English French
 

Bloem & Tuin

Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. En dát is nu de grote kracht van Bloem & Tuin.

Puur tuingericht
Bloem & Tuin is puur en alleen gericht op de tuin. Bijzondere, kleurige bloemen, nieuwe rassen, uitheemse groene planten maar ook eigentijdse tuinmeubelen, kunstwerken, design, originele accessoires en showtuinen leveren ontelbare ideeën en producten voor uw eigen tuin.

Maar dat is nog niet alles: Bloem & Tuin ligt midden in een lichtglooïend bos. Kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers vormen het decor voor de meest uiteenlopende kleurenpracht. Interessant voor groene vingers en boeiend voor tuingenieters.

De 21e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 18 juli t/m zondag 27 juli 2014. Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Toegangsprijzen
Volwassenen - € 12,00 per persoon.
65-Plussers en CJP paspoorthouders - € 10,00 per persoon.
Voor kinderen onder de 12 jaar (onder begeleiding) is de toegang gratis.
Honden mits aangelijnd zijn welkom.

Bewaakt parkeren
Auto (voor een hele dag) - € 5,00
Fietsers en bromfietsers betalen - € 0,50

De 21e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van 18 juli t/m 27 juli op het prachtige Landgoed Gulbergen te Nuenen.

21e editie
18 Juli t/m 27 Juli 2014
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin
Bloem en Tuin